Presentació

Benvolgudes i benvolguts estudiants, mestres i famílies,

Si hi ha un desig que compartim totes les persones implicades en l’Educació és que el curs 2022-2023 ha de ser el de la recuperació de la màxima normalitat a tots els nivells. Però aquesta recuperació no vol dir tornar a fer les coses com les fèiem abans de la pandèmia de la Covid-19: no es tracta de cap retorn a una situació precedent, perquè la vida sempre va cap endavant. Es tracta d’incorporar a la vida escola tot allò que hem après durant aquests dos anys difícils, i d’intentar fer les coses millor.

Tot ha sofert algun tipus d’afectació a l’escola durant aquests anys, també el programa Salut Jove i Cultura. Per tant, també en relació a aquest programa i a les seves activitats hem d’actualitzar-nos a una nova realitat, i per tant, tot i que el format del programa continu essent el mateix dels darrers anys, enguany obrirem un procés de consulta i participació per fer-nos les preguntes essencials de cara a la continuïtat de Salut Jove i Cultura: què hem de canviar perquè continuï essent útil? Què convé mantenir perquè funciona? En què podem millorar?

Ens satisfà la valoració globalment positiva de les activitats i de la gestió del programa que heu fet aquest darrer curs, però no ens conformam. Per açò us demanam que estigueu atents a les consultes que us farem al llarg del curs, i que ens ajudeu a introduir totes les millores que siguin necessàries per rellançar el programa Salut Jove i Cultura l’any que ve amb les innovacions necessàries i amb les millors condicions possibles.

Molt bon curs a tothom, i molta salut!

Miquel Àngel Maria Ballester,
Conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports